reader_s.exe

Reader_S.exe merupakan suatu salinan baru win32/virut. Salah seorang pelanggan saya mengalami masalah ini bila mana beliau gagal untuk masuk ke desktop Windows XP.

Virus ini biasanya berada dalam C:\documents and settings\USERNAME\reader_s.exe dan dalam C:\Windows\System32. Ia juga berada dalam registry Windows.

One comment on “reader_s.exe

  1. asmkm aku jadi masalah sama kat pc ni..satu g bila start pc ada run time error program;f\arube.exe r6002 floating point support not loaded…macam mana nak settle ni….anti virus avira sebelum ni x nak scan so aku pun delete try download lain install xble..skrg pc xantivirus…camna ar?

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s